27e Wenckebach symposium

10 november 2017 12:00

 

Waar: VUE Bioscoop Kerkrade
Tijd: 12.00 -19.00 uur

Het primaire doel van het symposium is transmurale samenwerking, overdracht van kennis en expertise en natuurlijk het onderhouden van sociale contacten tussen zorgverleners uit de eerste en tweede lijn.
Voor alle informatie omtrent het programma met plenaire voordrachten, workshops en een geweldige afsluitende lezing van Richard van Hooijdonk, kunt u terecht op: www.zuyderland.nl/wenckebach. Hier vindt u ook de inschrijfmodule. Graag tot dan!

Het Wenckebach Symposium wordt al ruim 25 jaar georganiseerd door medisch specialisten en huisartsen van de regio Parkstad. Vanwege de fusie van de ziekenhuizen Atrium en Orbis behoort de Westelijke Mijnstreek tot het verzorgingsgebied van Zuyderland en worden de huisartsen van deze regio vanaf dit jaar ook uitgenodigd. De eerstvolgende is op 10 november.

Doelstelling van het Wenckebach Symposium is het bevorderen van contacten en overdracht van kennis & expertise tussen zorgprofessionals van de eerste en tweede lijn in het verzorgingsgebied van Zuyderland. De formule is dat, naast plenaire voordrachten, workshops gepland staan waarbij een huisarts en specialist samen een duo-presentatie houden. De exacte inhoud van het symposium is door u zelf bepaald.

Voorzitter en longarts Michiel Gronenschild: ‘De organiserende commissie nodigt speciaal nieuwe huisartsen en specialisten uit om zich op te geven voor een presentatie. Op deze manier kan iedereen kennis met u maken en kunnen wij kennis nemen van uw meegebrachte expertise.‘