Aanvragen en verwijzen

Wij streven ernaar dat het 'zinnig en zuinig' aanvragen van diagnostiek en het verwijzen naar specialistische zorg binnen de Westelijke Mijnstreek zo optimaal mogelijk verloopt.


ZorgDomein
Via ZorgDomein verwijst een huisarts patiënten op een gemakkelijke manier naar Zuyderland Medisch Centrum Sittard-Geleen, Zuyderland Geestelijke Gezondheidszorg, Zuyderland Revalidatie en Eyescan. Ook diagnostiek kan via ZorgDomein worden aangevraagd.


De voordelen van ZorgDomein
Via ZorgDomein heeft u inzicht in de actuele toegangstijden die wij op onafhankelijke wijze toesten op juistheid. Afhankelijk van de spoedeisendheid vindt binnen 24 uur of 5 werkdagen terugkoppeling van uitslagen plaats. De onderzoeken die via ZorgDomein zijn aan te vragen, worden vergoed door alle zorgverzekeraars. Het eigen risico van de patiënt wordt hierbij als eerste aangesproken. Kijk voor meer informatie, contactgegevens en handleidingen op deze pagina.

 

Logo ZorgDomein


Cyberlab
Huisartspraktijken kunnen via Cyberlab elektronisch laboratoriumonderzoek aanvragen bij Orbis Medisch Centrum. Wilt u in uw huisartsenpraktijk overstappen op Cyberlab? Neem dan contact op via cyberlab@zuyderland.nl. U kunt dan uitleg in uw huisartsenpraktijk krijgen. Meer informatie vindt u op deze pagina.
 

Foto Laboratorium