Behandeling van schouderpijn – meld je aan voor de nascholing op 28 september

Diagnostiek en behandeling van schouderpijn kan lastig zijn. Het anders beter centrum heeft daarom een schouderspreekuur ingericht, waar een multidisciplinair team samen naar de patiënten kijkt om een behandelplan op te stellen.

Wil je ook meer grip krijgen op schouderpijn? Kom dan naar de nascholing op 28 september van 19:00 tot 21:00.

Deze is georganiseerd voor alle huisartsen, maar ook voor alle fysiotherapeuten in de regio, die mensen met schouderklachten behandelen. Aanmelden kan dus met de fysiotherapeut waar je vaak mee samenwerkt.

Programma
Tijdens het eerste deel van deze scholing worden aan de hand van een casus het diagnostisch en behandeltraject van schouderklachten besproken. Centraal staan de vragen: wat doet de huisarts en wat doet de fysiotherapeut? Wanneer verwijs je door en naar wie dan? Tevens komt aan bod hoe je kunt inschatten of er adequate zorg is geleverd.
Tijdens het tweede deel volgt een discussie met de aanwezigen over consensusafspraken, onderlinge samenwerking en kwaliteitsverbetering.

Sprekers tijdens deze avond:
• Ramon Ottenheijm (kaderhuisarts bewegingsapparaat)
• Patrick Deckers (orthopedisch chirurg)
• David Krijgsman (fysiotherapeut)

Locatie, parkeren en catering
Locatie: Zuyderland Sittard-Geleen - Zorgboulevard, 2e verdieping Auditorium (nabij ingang Rijkswegzijde). Parkeren is gratis; je ontvangt een uitrijkaart.

Catering: soep met broodjes; na afloop is er een borrel voor alle deelnemers.

Accreditatie
Twee accreditatiepunten voor deelnemende huisartsen.

Aanmelden
Het belooft een inspirerende avond te worden met prikkelende stellingen om de kwaliteit van onze zorg te verbeteren.

Ik meld me aan >>>