CZ draagt Anders Beter-project voor voor VBHC-prijs 2017!

In het kader van 'successen moet je delen' willen we jullie informeren over het volgende:

Binnen de proeftuin Anders Beter worden nieuwe werkwijzen ontwikkeld, uitgetest, onderzocht op effect en bij succes uitgerold als nieuwe vormen van reguliere zorg. Leden van deze proeftuin zijn MCC Omnes, Zuyderland, CZ, Huis voor de Zorg, zorggroep Meditta en Samenwerkende Apothekers en wij werken aan verbetering en betaalbaar houden van de zorg. Het project 'Gewenste zorg in de laatste levensfase' is een Anders Beter-project.

Tijdens de tussenevaluatie van het onderzoek bij CZ in het kader van het Anders Beter-project 'Gewenste zorg in de laatste levensfase' heeft CZ laten weten dat zij dit project afgelopen december proactief voor hebben gedragen voor de VBHC-prijs 2017!

Inspirerende initiatieven strijden om deze prestigieuze prijs waarbij een internationale jury van experts de initiatieven beoordeelt op het toepassen van de diverse dimensies binnen het Value-Based Health Care concept.

Er is inmiddels een positieve reactie van de jury, wat betekent dat het Anders Beter-project 'Gewenste zorg in de laatste levensfase' uitgeschreven mag worden en vervolgens voor eind februari ingebracht mag worden voor deze prestigieuze prijs. Het projectteam gaat hiermee aan de slag en we informeren jullie over het verdere verloop. Het Value-Based Health Care Center Europe verzamelt de aanmeldingen voor de vierde editie van de VBHC-prijs welke wordt uitgereikt op 11 mei 2017.

Wederom een bijzonder resultaat voor dit mooie project en we duimen!