Kom Gluren bij de Buren: we zijn live!

Heb je ooit gedacht: "Dat lijkt me interessant, dat zou ik wel van dichtbij willen zien," of "Ik ben trots op dit aspect van mijn werk en zou het graag delen met anderen"? Dan is dit je kans: kom 'Gluren bij de Buren'! 👀


Meer dan veertig enthousiaste reacties ontvingen we op onze oproep. Huisartsen, medisch specialisten, apothekers, fysiotherapeuten en anderen hebben zich aangemeld om hun kennis en vaardigheden te delen, en om zelf eens 'bij de buren' te gluren voor nieuwe inzichten.


🔍 Wat kun je verwachten?

Op de speciaal ingerichte pagina op de MCC Omnes website vind je een overzicht van het aanbod en de aanbieders. Hier kun je kennismaken met de mogelijkheden, spelregels en veelgestelde vragen. Denk aan praktische vaardigheden zoals:

  • Een trigger finger injecteren
  • Een chirurgische ingreep bijwonen
  • Een IUD of implanon plaatsen
  • Een spreekuur, visite of dienst meelopen
  • Een ACP gesprek of euthanasietraject bijwonen
  • Een schouderonderzoek door een fysiotherapeut bekijken
  • Of simpelweg: zien hoe een apotheker zijn werk doet

Medisch specialisten, huisartsen en andere zorgprofessionals kunnen bij elkaar in de keuken kijken en leren van elkaars werkmethoden. Het initiatief is erop gericht om via observatie en uitwisseling de samenwerking in de zorg te verbeteren en kennis te verrijken.
 

🤝 Samen naar betere zorg

Met 'Gluren bij de Buren' hopen we de onderlinge contacten en samenwerking te versterken. Beter begrip en nieuwe inzichten leiden immers tot betere zorg!
 

📲 Meer weten?

Bekijk de mogelijkheden en meld je aan via de MCC Omnes website. Heb je een specifieke wens? Laat het ons weten, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Samen leren, samen beter. ➡️ [Naar de Gluren bij de Buren website]