Nieuw: Zorgnetwerk Zuyd

Namens de medische staven van HaCo West, HOZL en Zuyderland willen wij u graag uitnodigen voor de eerste bijeenkomst van “Zorgnetwerk Zuyd” op 21 januari 2020. 

Voor deze netwerkavond worden professionals in het zorgnetwerk uit deregio’s OZL en WM uitgenodigd. Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde van de VVT en medisch specialisten zijn van harte welkom!

Tijdens deze bijeenkomsten  van” Zorgnetwerk Zuyd” willen we wederzijds informatie uitwisselen over thema’s rond onze samenwerking en informele contacten tussen de zorgprofessionals bevorderen. Dat kunnen thema’s zijn die door een van de partijen in het Zorgnetwerk Zuyd worden voorgedragen.

Deze eerste bijeenkomst staat in het teken van de nieuwe strategie van Zuyderland “Zo thuis mogelijk”, de wijze waarop hieraan door Zuyderland vorm wordt gegeven en wat dat betekent voor de patiënt de professionals  in het zorgnetwerk. Belangrijke opgave daarbij is hoe we gezamenlijk de zorg zoveel mogelijk in de omgeving van de patiënt kunnen organiseren.

“Zorgnetwerk Zuyd” start om 18.00 uur, inloop vanaf 17.30 en wordt om 19.30 uur afgesloten met een informeel samenzijn met een borrel en dinerbuffet.

Deze bijeenkomst van” Zorgnetwerk Zuyd” wordt georganiseerd in Auditorium in het vergadercentrum van Zuyderland Sittard op de 2e verdieping van de Zorgboulevard. U kunt parkeren in parkeergarage van Zuyderland. Na afloop ontvangt u een uitrijkaart.

Deelname aan “Zorgnetwerk Zuyd” is kosteloos. U kunt zich hier aanmelden.

Op de aanmeldpagina vindt u nadere informatie over de definitieve invulling van het programma. 
Ons streven is deze bijeenkomst enkele keren per jaar te organiseren. Zodra de data voor de rest van 2020 zijn vastgesteld zullen we u daarover informeren.
Wij kijken uit naar uw komst!

K. Liedekerken                      L. Harings                        K. Hulsewé
Voorzitter HaCoWest            Voorzitter MSH OZL        Voorzitter MSB Zuyderland