Succesvolle evaluatie zorgpad “Beter bewegen bij artrose”. Dat smaakt naar meer!

“Het zorgpad ‘Beter bewegen bij artrose’ dat in 2015 geïntroduceerd werd binnen de proeftuin Anders Beter in de Westelijke Mijnstreek leidt tot minder diagnostiek aanvragen en tevreden patiënten en professionals “,  zo is op de site van de Universiteit Maastricht te lezen. Zie hier de link naar het volledige bericht.

Voor de samenwerkende partijen in Anders Beter is deze conclusie een bevestiging van de jarenlange inspanning van de expertisegroep en de samenwerking binnen de proeftuin. De partijen zijn bijzonder trots op de aangetoonde resultaten.
Deze zeggen iets over de ontwikkeling de afgelopen jaren, maar de Westelijke Mijnstreek belooft ook voor de toekomst met o.a. de komst van het Anders Beter Centrum, een steentje bij te dragen aan de juiste zorg op de juiste plek. Onlangs werd er nog aandacht besteedt aan een voorloper van het dit centrum in het juninummer van “Huisarts en Wetenschap . Zie hier het artikel.

Anders Beter partijen kijken met interesse uit naar een publicatie vanuit de vakgroep Huisartsgeneeskunde over het eerste jaar van het Anders Beter Centrum. Deze wordt in najaar 2019 verwacht. Houdt de website in de gaten!