Wedstrijdje innovatie bij Zorginnovatiewinkel in Maastricht, opening 6 maart

Op maandag 6 maart 2017 om 16:00 wordt de feestelijke opening van de winkel voltrokken door Jan-Maarten Nuijens (Envida), Jack Gerats (Wethouder) en Gelle Klein Ikkink (VWS). Aansluitend vindt er het mini-symposium eHealth & Zorgvernieuwing plaats. Deze is kosteloos bij te wonen. Klik hier om je aan te melden.

De Zorginnovatiewinkel is een initiatief waarmee er gehoor gegeven wordt aan de oproep van minister Edith Schippers om meer aandacht te vragen rond de thema’s zorgvernieuwing, innovatie en eHealth. 

Edith Schippers, Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport: “Ik vind de Zorginnovatiewinkel een prachtig initiatief. Zij bieden zorginnovaties heel laagdrempelig aan. Je kunt zo bij ze binnenlopen en bijeenkomsten bijwonen. Zorgaanbieders, beleidsmakers, innovators en patiënten kunnen hier van elkaar leren.” 

De pop-up store biedt tot en met donderdag 30 maart voor iedereen de mogelijkheid om diverse seminars, symposia en workshops bij te wonen of zelf iets te organiseren, is er ruimte voor zorgverleners om elkaar te ontmoeten en werkafspraken te maken die samenwerking bevorderen én kunnen burgers hun ideeën voor zorginnovaties aandragen of informatie krijgen over bestaande innovaties. Tevens is de winkel beschikbaar als inspirerende vergaderplek, waar organisaties een keer buiten kantoor kunnen vergaderen. Alle georganiseerde activiteiten zijn gratis toegankelijk voor geïnteresseerden. Voor meer informatie en contact: www.dezorginnovatiewinkel.nl

De agenda van bijeenkomsten die gepland staan bij de zorginnovatiewinkel is hier te vinden.

Ook online te volgen via twitter, facebook en linked in (@zorginnovwinkel, @zorginnovatiewinkel en De Zorginnovatiewinkel)