Waar is hulp nodig?


Er zijn verschillende initiatieven waar je je kunt melden. Sommigen verkeren nog in een opstartfase. Kijk dus regelmatig, omdat plekken en hulpvraag nog worden aangevuld:

Mensen met een zorgachtergrond

Nationale Zorg Reserve
De Nationale Zorgreserve is een community van zorgreservisten die in kunnen springen in tijden van crisis. Voor mensen met een zorgachtergrond die met pensioen zijn, of momenteel bijvoorbeeld in een andere sector werken. Naar de website van de Nationale Zorg Reserve.

Schrijf je in (regio Zuid-Limburg). Nadat je je hebt ingeschreven wordt er binnen 48 uur contact met je opgenomen. 
Zorgnet Limburg

Kijk hier voor vacatures


Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg
Wil je graag helpen in de ouderenzorg? De Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg bemiddelt. Kijk hier voor meer informatie en het aanmeldformulier  (MeanderGroep, Sevagram, Envida, Cicero, Zuyderland, Vivantes, Land van Horne, de Zorggroep en Proteion).
Let op: hier vindt alleen bemiddeling plaats!

Mensen zonder zorgachtergrond/studenten

Help de Zorg Limburg/Zorg aan Zet

Zorg aan Zet heeft speciaal voor niet-medische vrijwilligers een nieuwe website ingericht: helpdezorglimburg.nl . Hierop plaatsen de zorginstanties de komende periode hun --> aanvragen voor vrijwilligers <--


Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg

Wil je graag helpen in de ouderenzorg? De Academische Werkplaats Ouderenzorg Limburg bemiddelt. Kijk hier voor meer informatie en het aanmeldformulier  (MeanderGroep, Sevagram, Envida, Cicero, Zuyderland, Vivantes, Land van Horne, de Zorggroep en Proteion). Ook voor studenten
Let op: hier vindt alleen bemiddeling plaats!
 


 

 

 

Update: 28 november 2021