Over onze actie


Door de Coronapandemie is het momenteel pompen of verzuipen bij onze partners in de zorg. Ook vanuit MCC Omnes willen we graag helpen. Mensen die een steentje kunnen en willen bijdragen in de primaire zorg konden zich bij ons melden. Zo zorgen we ervoor dat vraag en aanbod bij elkaar werden gebracht.


Vanaf nu worden krachten verder gebundeld.  Je kunt je dus niet meer melden bij MCC Omnes. We willen iedereen van harte danken voor de belangstelling en jullie aanbod om te komen helpen!

Hulp is nog steeds heel erg nodig. Lees hieronder verder:
 

Waar is nu hulp nodig?

Naar de overzichtspagina met de hulpvragen

'Wij waren in het Hof van Serviam. We hebben diverse bezoekjes afgelegd, mensen in de rolstoel mee naar buiten genomen, gekaart, kamers van de bewoners bewonderd en nog wat kleine hand- en spandiensten verleend. We gaan graag nog een keer terug. Hebben beloofd om dan onze labradoodle Lola mee te nemen J.'Ken je iemand in je omgeving, die ook graag wil helpen? Geef deze informatie dan door: hoe meer handen hoe beter!
MCC Omnes stelt haar medewerkers in de gelegenheid om dit (ook) in werktijd te doen.


 

'Ik vond het ook echt een bijzondere ervaring in de Eghte opgedaan. Zo’n groepje dementerende ouderen is eigenlijk weer een gezin op zich. In mijn geval allemaal hele lieve ouderen. Ook mooi mee te maken hoe respectvol en liefdevol de verzorgenden waren naar de cliënten toe.'

 Lees ook...

Naar het nieuwsbericht en de video van (L1 Nieuws)

 
Foto: ©Zuyderland/V. Bodewes Foto: ©MCC Omnes/S. Guerrouj Foto: ©Zuyderland/V. Bodewes 

Samen sterk tegen Corona!